Spinning

L'èxit d'aquest esport rau en el nou enfocament que ofereix de les màquines de gimnàs i en particular de la bicicleta estàtica. La filosofia que es persegueix és aconseguir una feina no només física sinó que també mental guiant a qui el practica a través d'un viatge imaginari. D'aquesta manera, aquest esport trenca completament amb la filosofia de les màquines de gimnàs unint cos i ment en una activitat molt més dinàmica i completa.

La sessió d'Spinning es realitza en grup i està guiada per un instructor/a que marcarà els canvis d'intensitat i els nivells de resistència al ritme de la música. Tant l'instructor com la música escollida seran claus per a la motivació i el bon desenvolupament d'aquesta activitat. D'aquesta manera s'elimina tota la monotonia de la pedalada en bicicleta estàtica i s'aconsegueix un nivell de concentració i de motivació molt superiors.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació i obtindre informació estadística d'ús dels nostres visitants. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.